Home Wie ben ik Workshop Individueel Tarieven Contact

       

.        Bezoek de uitgebreide site van  het TIPI kookavontuur op:      http://i50383.wix.com/tipi-kookavontuur

  
      

                                                             

 Koken in de vrije natuur, in en rondom de Tipi

Onze grote tipi biedt ruim plek aan 20 -25 personen. Op een schitterende locatie  in de vrije natuur bereid je samen met vrienden, bekenden ,collega's of familie je maaltijd, onder deskundige begeleiding van twee oertijd- survivalspecialisten.                                                                                             De tipi staat opgesteld op het terrein van Vakantie Meerlo/  Hotel, Bed & Breakfast , langs een vriendelijk meanderend riviertje in de ecologische hoofstructuur ( www.stoerevakanties.nl )

Beschrijving dagprogramma:  

Met zijn allen een vuur maken zonder lucifers. Op zoek naar geschikte brandbare materialen in de vrije natuur.  Met droge stokjes en de vuurboog zorg je voor voldoende wrijving tot er rook en een smeulend kooltje ontstaat. Dat is het begin van je vuurtje en de start van een kookavontuur in en met de vrije natuur. 

 Wanneer het vuur brandt, is het tijd voor koffie en alvast een klein hapje. Dan beginnen we met het voorbereiden van de menu's. Naast het koken op  het centrale houtvuur gebruiken we de Dutch Oven, een primitieve gietijzeren pan die fungeert als veldoven. Zonder stroom, zonder gas, enkel met gloeiende kooltjes uit ons vuur.

Samen eten in de rust van de vrije natuur. De tipi biedt een comfortabel, warm  en gezellig onderkomen en het kookvuur is binnen handbereik.

 De ideale manier om te onthaasten:voor teambuilding, familiefeesten vriendengroepen  en alle liefhebbers van natuurbeleving op zijn best.

,Prijs  55,- p.p. , inclusief Outdoor-menu van de Dag. Voor een meerprijs is de tipi ook 's avonds nog te gebruiken.